Cargo Taxi Chișinău

Comandați un cargo taxi de marfă în Chișinău și transportați lucrurile cu confort. Oferim servicii transport de mărfuri atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii mari.

Servicii Cargo Taxi

Oferim asistență calificată, cu și fără hamali, pentru transportul de bunuri și mărfuri în Chișinău. Compania «CargoTaxi» operează șapte zile pe săptămână, seara târziu, noaptea și dimineața devreme. Este suficient să contactați reprezentanții noștri prin telefon și în decurs de 20 minute un taxi de marfă va fi pe loc.

Prețuri la transport de marfă

14 m3
până la 1.5 tone
de la 280 Lei/oră
cel puțin 1 oră
de la 9 Lei/km
cel puțin 25 km
20 m3
până la 3 tone
de la 300 Lei/oră
cel puțin 1 oră
de la 10 Lei/km
cel puțin 25 km
35/42 m3
până la 5 tone
de la 500 Lei/oră
cel puțin 2 ore
de la 14 Lei/km
cel puțin 25 km

CARGOTAXI

Puteți comanda un taxi de marfă cu hamali în Chișinău, în cazul unei mutări de locuință sau oficiu. De asemenea, efectuăm livrări la domiciliu a cumărăturilor de electrocasnice, mobilier sau materiale de construcție din magazinele orașului. Colaborăm cu companii pentru a transporta mărfuri de la producători, direct la magazine și hipermarketuri.
Transport rapid

Punctualitatea – este ceea ce noi prețuim. Puteți fi sigur că marfa transportată va ajunge la timp. Pentru aceasta, ne preocupăm de toate nuanțele, iar managerii noștri controlează întregul proces de transport de marfă.

Asigurarea mărfii

În activitatea noastră, acordăm o atenție deosebită siguranței lucrurilor și mărfurilor în timpul transportării. O facem astfel, încât să nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea sau pierderea lucrurilor în timpul deplasării.

Servicii de calitate

Avem grijă de toate dificultățile posibile asociate transportului de mărfuri. După ce ați comandat un taxi de marfă în compania noastră, nu vă mai faceți griji cu privire la încărcarea, descărcarea și transportul bunurilor.

Suport clienți 24/7

Dacă aveți nevoie de un cargo taxi – sunați chiar acum! Vom înregistra din timp comanda dvs. și vom livra lucrurile sau marfa la momentul de timp convenabil pentru dvs., la adresa specificată, indiferent de volumul acesteia.

068 043 752

Adresa

str. Ion Creangă 63